Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-paragnost.net


  Live para-lijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live hulp en advies van paragnosten .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Tabitha
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op live-paragnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Bedankt voor ons mooie gesprek van daarnet. Vooral bedankt dat je me opnieuw waarschuwde voor die andere dame die steeds tussen ons komt. En wat lief dat hij het waardeert hoe ik met dit nieuws ben omgegaan. Hopelijk kiest hij zelf bewust ervoor om op te houden met roken en drastisch te minderen met drank. Hij gaf immers zelf aan dat eerste te willen laten. But only time will tell. Voel me iig veel beter nu ik met jou gesproken heb en ik bepaalde dingen weet. Helemaal top van jou. Nogmaals bedankt lieverd,

Judy x .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha wat een super mooie reading heb ik net van jou gehad. Het is zo fijn om met jou te praten jij bent goud eerlijk. Zoveel dingen kon ik meteen plaatsen. Kan niet wachten tot jou mooie voorspellingen uit gaan komen. Heel erg bedankt. Dikke knuffel en kuss C.




Ervaring van C met paragnost Tabitha   Ervaring van C met paragnost Tabitha   Ervaring van C geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Iedere keer weet je weer haarfijn, liefdevol, duidelijk & oprecht, te benoemen hoe het is. Je tips en aanwijzingen geven mij rust
Dank je wel.
Liefs, M.




Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, je sloeg de spijker op de kop en had heel weinig informatie vooraf nodig. Dank voor je woorden, ik ga geduldig afwachten. En het geeft me rust dat het niet zozeer aan mij ligt. Hartelijk dank. Els.




Ervaring van Els met paragnost Tabitha   Ervaring van Els met paragnost Tabitha   Ervaring van Els geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hey Tabitha,
Het gesprek heeft me enorm opgelucht.
Je zei dingen die ook zo zijn.
Ik laat het op me afkomen, spannend.
Je hoort zeker van me.
Dank je voor je luisterend oor.
M.




Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 19 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer.




Ervaring van Wendie met paragnost Tabitha   Ervaring van Wendie met paragnost Tabitha   Ervaring van Wendie geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Hallo Tabitha, ik wilde je nog bedanken voor je reading. Ik bel je gauw een keer. Je nieuwe politievriendin Natasja.




Ervaring van Natasja met paragnost Tabitha   Ervaring van Natasja met paragnost Tabitha   Ervaring van Natasja geplaatst op 11 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wou je even laten weten dat jouw strenge aanpak naar hem toe beslist heeft gewerkt. Het 2 weken compleet negeren was een prima straf. Hij belde me uiteindelijk vandaag zelf op op dag 13 en was poeslief. Natuurlijk heb ik hem wel eerst goed de waarheid gezegd en daarna pas normaal met hem gesproken. Ik hoop dat hij nu wel 2 keer nadenkt voordat hij me weer zomaar verwaarloost of negeert. En vooral niet meer op me verjaardag. Je kunt niet altijd maar lief en aardig blijven terwijl iemand al 4 jaar lang hetzelfde blijft doen. Dat heb ik dus van jou geleerd. Zeer wijze les hoor Tabitha. Hartstikke bedankt ervoor. Vaak moet ik ook wat strenger gaan worden en voor mezelf leren opkomen. En mooi om te zien dat het zo geweldig goed werkt. Misschien moet ik dit maar blijven doen in het vervolg.




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 28 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Al 1.5 jaar komt steeds uit wat je zegt elke x kom ik op bijzondere wijze bij jou uit wijze les gehad via m.m dank je voor je hulp altijd .




Ervaring van J.abbie met paragnost Tabitha   Ervaring van J.abbie met paragnost Tabitha   Ervaring van J.abbie geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Sorry Tabitha the line cut unexpectedly but I heard everything you said and it all made very good sense. Thank you for the support and connection. You were really spot on, honest and gifted. Appreciated. Xx.




Ervaring van Soulmate met paragnost Tabitha   Ervaring van Soulmate met paragnost Tabitha   Ervaring van Soulmate geplaatst op 14 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,
Ik bedank je voor de geweldige gesprekken die ik met je mocht hebben. Het vertrouwen en inzichten in diverse situaties geven opheldering op vele vragen die ik heb en steunen me enorm in het proces waar ik nu in zit. Ook jouw gedetailleerde beschrijvingen en uitleg zijn bijzonder en duidelijk weergegeven door jou recht door zee, heel knap vind ik het en je gebruikt je mediumschap op een open en eerlijke manier zonder franjes en daar houd ik van. Ik zal je nog zeker contacten want mijn verhaal is nog niet af en het feit dat ik je kan vertrouwen geeft mij de kracht om door te gaan en mijn doel te bereiken. Ik vind je een super bijzondere vrouw en voor mij ben je een topper en steun in deze voor mij moeilijke tijd. Ik houd contact met je. Liefs M .




Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 11 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Wauw. Ik had zojuist een geweldig gesprek met Tabitha. Ik belde voor een werkgerelateerde vraag maar ik kreeg daar een vrij gedetailleerd antwoord op. Ze vertelde over het tijdspad, de personen en hoe die eruit zien en hoe men tegenover mij zal staan. Zodra ik een vraag bedacht in mijn hoofd gaf ze meteen al het antwoord op mijn vraag. Ik had het nog niet eens hardop gezegd. Ik wilde ook weten hoe het zat relatievlak. Maar ik heb mijn vraag niet eens kunnen stellen. Ze begon er zelf over. Hoe, wie, wat en waarom? Allemaal vragen waar ik antwoord op kreeg. Dank je wel Tabitha.
Het gesprek met jou heeft mij zoveel inzichten gegeven en je advies ook.

Mijn dank is groot en ik bel zeker terug.




Ervaring van Jenny met paragnost Tabitha   Ervaring van Jenny met paragnost Tabitha   Ervaring van Jenny geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,
We bellen al enige tijd met elkaar, en iedere keer krijgt U de zelfde waarnemingen over mijn situatie, in alle rust geeft u het door aan mij. Dit zegt veel over uw zuiverheid als medium. Onrecht wordt mij zeker aangedaan, maar met uw hulp zal dit gezuiverd worden. Van avond zal het begin zijn voor inzichten die mijn dierbaren zullen krijgen en helderheid in hetgeen gaande is. Lieve Tabitha mijn dank is dan ook zeer groot dat ik u als medium mag spreken. En mijn oprechte dank wat uvoor mij doet. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Devi met paragnost Tabitha   Ervaring van Devi met paragnost Tabitha   Ervaring van Devi geplaatst op 10 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,

Langs deze weg wil ik je nogmaals heel erg hartelijk danken voor ons mooie gesprek eerder. Ook al bel ik jou al veel langer nu, toch blijf je mij nog verrassen met jouw sublieme gave en wat je zonder kennis vooraf allemaal door krijgt. Na al die jaren snap ik het nog steeds niet. Als ik echt ergens mee zit, erover twijfel of het een of ander niet weet, dan weet ik altijd 100% zeker dat jij wel een antwoord op mijn vraag vragen hebt. Stapsgewijs kun jij iemand excact vertellen wat er gaat gebeuren en dat is echt verbazingwekkend. En ik kan ervan getuigen dat jouw voorspellingen vroeg of laat altijd precies uitkomen. Dus als u een zeer betrouwbaar medium zoekt, moet u echt bij Tabitha zijn. En der gevoel van humor vind ik ook een extra kadootje. Dankzij Tabitha ben ik zoveel uit mijn omgeving en andere dingen te weten gekomen die ik nooit eerder wist. Ze heeft me ook vaak voor veel gewaarschuwd en behoed. Deze vrouw is der gewicht in goud waard.
Judy xx .




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 6 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Leuke en lieve dame, straight to the point, geen sprookjes, maar verteld precies hoe en wat.
Bij deze wilde ik je ff laten weten dat je voorspelling is uitgekomen
Bel je gauw weer.
.




Ervaring van Degene die als kok werkt met paragnost Tabitha   Ervaring van Degene die als kok werkt met paragnost Tabitha   Ervaring van Degene die als kok werkt geplaatst op 26 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha,
Ik heb je nu 2x gesproken en je wist precies alles te zeggen hoe het in elkaar zat, wat ben jij goed. Ik raad iedereen jou aan. Ga zo door.
Groetjes L.




Ervaring van Lalita met paragnost Tabitha   Ervaring van Lalita met paragnost Tabitha   Ervaring van Lalita geplaatst op 12 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Girl ik wil je bedanken voor jou tijd en jou energie, je weet zelf hoe ingewikkeld het verhaal was, maar je hebt mij enorm geholpen en geloof mij het word nog spannend

heel veels liefs
tot gauw.




Ervaring van jovanca met paragnost Tabitha   Ervaring van jovanca met paragnost Tabitha   Ervaring van jovanca geplaatst op 11 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Heb je al een paar keer gebeld om je op de hoogte te stellen dat de derde voorspelling loopt in de richting zoals jij het zegt. Zeer precies, eerlijk en snel to the point. Groetjes.




Ervaring van AG met paragnost Tabitha   Ervaring van AG met paragnost Tabitha   Ervaring van AG geplaatst op 7 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Tabitha heeft het altijd juist. Zij heeft nu meerdere gebeurtenissen goed voorspeld, zelfs qua tijd. Tabitha heeft ook enorm veel humor en ze geeft ook super goed advies in hoe men met de situatie moet omgaan.




Ervaring van F met paragnost Tabitha   Ervaring van F met paragnost Tabitha   Ervaring van F geplaatst op 4 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Dankjewel voor het fijne gesprek van zondag. Je had snel de juiste energieen van mij en de personen te pakken. Ben heel erg benieuwd naar de voorspellingen en ik bel je snel weer. xxx.




Ervaring van P met paragnost Tabitha   Ervaring van P met paragnost Tabitha   Ervaring van P geplaatst op 1 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, dankjewel voor het consult van vanavond. Ik waardeer je directe antwoorden en ben benieuwd of alles gaat uitkomen omtrent de man waarvoor ik belde. Ik laat je je weten als het contact voor aanstaande dinsdag terug is. I hope so, maar ik vertrouw op je waarnemingen. Groetjes, S.




Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S. geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Ik bel je al een tijdje en kan goed met je kletsen omdat we straatmeiden zijn en jij me begrijpt. De dingen die jij zag i.v.m een bepaald drama en en werk dat ik stress van een vrouw zou hebben en daarna iets anders zou gaan doen is allemaal uitgekomen.
Samen met Odette ben jij de beste voor mij maar je bent steeds lastiger bereikbaar.
Als ik zeg die ene van dat drama op straat met jou aan de lijn dan weet je wel wie ik ben.

Dank je voor onze gesprekken
Liefs
S.




Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S met paragnost Tabitha   Ervaring van S geplaatst op 29 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Bij deze deel ik je mee dat wij een zeer goed gesprek gehad hebben op alle vlakken. Je hebt me ook verteld dat ik het nodige bewijsmateriaal hieromtrent zou ontvangen en dat is gekomen. Nogmaals veel dank daarvoor.




Ervaring van DA met paragnost Tabitha   Ervaring van DA met paragnost Tabitha   Ervaring van DA geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Als een medium je zoveel kan vertellen zonder uberhaupt informatie te ontvangen. Enkel alleen door middel van een telefoongesprek je zoveel informatie kan geven en ook nog dingen vertellen die niemand kan weten, dan zet ik mijn hoed af. Dank je wel. Waauw.




Ervaring van Romeo met paragnost Tabitha   Ervaring van Romeo met paragnost Tabitha   Ervaring van Romeo geplaatst op 18 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Top medium. Tabitha heeft overal een antwoord op en het komt gewoon uit. Paar weken geleden zag ze mij gebak eten, ik was nl bezig met een dieet Ik was sterk ervan overtuigd dat ik niet van plan was om te zondigen. ja hoor haha ze had gelijk. Voorspellingen op werkgebied en liefde daar moet je haar zeker voor bellen.

Bedankt voor al je steun.

Veel liefs .




Ervaring van Riz met paragnost Tabitha   Ervaring van Riz met paragnost Tabitha   Ervaring van Riz geplaatst op 12 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Beste Tabitha,

Mag ik u beleefd bedanken voor uw kunnen.
Het is echt, duidelijk en to the Point.

Laat het goede van het kwade kunnen scheiden na al deze jaren eindelijk. Dat de echte intenties mogen overwinnen. Echte liefde.

Ik ben zo blij met de uitkomst. Het is nog even geduld maar het is het wachten waard.

Ik hou je op de hoogte.

Geniet van je thee.

Fijne dag aan u
Liefs
Marijke


.




Ervaring van Marijke met paragnost Tabitha   Ervaring van Marijke met paragnost Tabitha   Ervaring van Marijke geplaatst op 4 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  TOP medium alles klopt. Voelt goed aan ook wat je zei is uitgekomen.




Ervaring van S.S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S.S. met paragnost Tabitha   Ervaring van S.S. geplaatst op 3 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha. Net met je gesproken. Veel helderheid gekregen, veel mooie dingen in de toekomst. Ik houd me vast en het komt goed. Ze vertelde me veel, ook details. Mijn gevoelens zijn bevestigd. Dankjewel. Ik bel je absoluut terug om te vertellen hoe deze soapserie is beeindigd. Liefs.




Ervaring van D met paragnost Tabitha   Ervaring van D met paragnost Tabitha   Ervaring van D geplaatst op 24 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Super medium. Meerdere keren gesproken Tabitha is eerlijk, duidelijk en geen onzin dingen te vertellen. Echt een aanrader. dank je wel lieverd sam .




Ervaring van Samantha met paragnost Tabitha   Ervaring van Samantha met paragnost Tabitha   Ervaring van Samantha geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha ik vind je geweldig. De manier hoe je zaken verteld en duidelijk maakt zijn heel verhelderend en ook zeer gedetailleerd en dat is voor mij heel belangrijk. Ik bel je zeker nog voor vervolg en ben heel blij met inzichten en voorspelling die ik gekregen heb. Je bent een topper. Liefs M.




Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M met paragnost Tabitha   Ervaring van M geplaatst op 18 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Gisteravond gesproken, eerlijk consult, relaxte manier van doorgeven, ook smeuige details kunnen horen, kortom heerlijk gesprek gehad, hopelijk blijft ze nog lang op deze lijn werken. Bedankt Tabitha .




Ervaring van Gaby met paragnost Tabitha   Ervaring van Gaby met paragnost Tabitha   Ervaring van Gaby geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Alweer een super fijn gesprek gehad. Ik belde je terug omdat je voorspelling van een paar weken geleden nu uitgekomen is, met mijn manager waarbij je vraagtekens bij had en dat ik voor haar moest oppassen. Nu blijkt dat ze me op een niet al te kosher manier me wil laten gaan. Ook kreeg je contact met mijn overleden overgrootmoeder en het klopt wat je doorkreeg van haar. Tabitha ik bel je zeker en vast nog terug voor het verder verloop van zaken.




Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T met paragnost Tabitha   Ervaring van T geplaatst op 13 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Weer een voorstelling van Tabitha die is uitgekomen. Weet je nog dat je me zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken over dat examen ivm mijn werk? Dat ik het zou halen? Maar dat ik beslist wel een beetje de boel moest doornemen eerst. Nou, ik was toch bang en behoorlijk gespannen omdat het laatste examen waarvoor ik jou gebeld had op 19 dec. 2019 (theorie rij-examen) helaas niet goed was gegaan. Maar ook dat had je vooraf al voorspeld. Vele andere zeiden juist wel dat ik het zou halen maar jij bleef voet bij stuk houden en kreeg uiteindelijk weer gelijk. Dus vandaar mijn spanning, angst en onzekerheid op 31 mrt jl. Maar uiteindelijk haalde ik het toch na de boel enkele keren goed doorgenomen te hebben. Ik moest gelijk aan je denken en besloot toen dat een bedankje meer dan op zijn plaats was. De vorige (ging ook hierover) is helaas niet doorgekomen dus hoop ik dat deze wel door komt. Dus bij deze nogmaals hartstikke bedankt. Zo blij dat ik het eindelijk achter de rug heb. Echt een pak van mijn schouders af. Ga zo door topper,

Judy.




Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy met paragnost Tabitha   Ervaring van Judy geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Lieve Tabitha, ik heb je nu al een paar keer gesproken. Het is zo fijn om jou steeds te spreken. Je zet me in mijn kracht, geeft me positiviteit en vertrouwen. Je voelt dingen zo goed aan. Door jou kan ik doorzetten en volhouden. Een echte topper. We spreken elkaar ongetwijfeld weer. Heel veel liefs, N.




Ervaring van N. met paragnost Tabitha   Ervaring van N. met paragnost Tabitha   Ervaring van N. geplaatst op 9 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Tabitha
  Ervaring met paragnost Tabitha
  Veel dank voor jouw voorspelling betreffende mijn werk. Alles is daar tot in detail uitgekomen. Door de waarheid te weten voelde ik me een stuk rustiger en kon ik me beter focussen op de allerbelangrijkste dingen van het verhaal.




Ervaring van AD met paragnost Tabitha   Ervaring van AD met paragnost Tabitha   Ervaring van AD geplaatst op 7 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tabitha  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Live-paragnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Live-paragnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-paragnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-paragnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden