Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-paragnost.net


  Live para-lijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live hulp en advies van paragnosten .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Sanne
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op live-paragnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, vorige week voorspelde je dat ik onverwachts wat zou gaan horen, en heel snel ik had m,n twijfels. Maar vandaag vanuit het niets een berichtje. Zo wonderlijk.

Groetjes An.




Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An geplaatst op 18 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Ik heb gisterenavond gebeld met Sanne, ze kwam direct tot de kern, ik was volledig in paniek in verband met iets dat al heel lang aansleept en waar ik het niet zag opgelost geraken. Maar met enkele woorden zette ze mij terug in mijn kracht, en dat was voor mij al voldoende, ik weet natuurlijk niet of het zo zal gaan zoals Sanne heeft gezegd maar we zijn hoopvol, bedankt Sanne.




Ervaring van vrouwtje met paragnost Sanne   Ervaring van vrouwtje met paragnost Sanne   Ervaring van vrouwtje geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, is een liefdevolle warme vrouw en een schitterend medium, ik belde haar op en was intens verdrietig, en ze wist me zo terug te zetten in mijn kracht, dat we lachend afsloten. Dat is ontelbare sterren waard.

Een liefdevolle groet, van een dankbare collega xxx.




Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Na lang wachten heb ik je eindelijk gesproken, en het was het wachten waard. Jeetje Sanne ben zo blij en raad ook een ieder aan jou te spreken, zo duidelijk en helder en eerlijk. Hoop dat ik je nog vaak mag spreken.
Dankjewel xx Suzy.




Ervaring van Suzy met paragnost Sanne   Ervaring van Suzy met paragnost Sanne   Ervaring van Suzy geplaatst op 7 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne je heb helemaal gelijk gehad, we zijn weer samen en al was ik volhardend dat het niet goed kwam, jij zij duidelijk en overtuigend echt wel. Dank nog voor je eerlijke reading,

I am a believer and a dreamer, just call her and dreams come,s treu xxxxx.




Ervaring van Dreamgirl met paragnost Sanne   Ervaring van Dreamgirl met paragnost Sanne   Ervaring van Dreamgirl geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, je bent een lief zuiver medium en laat me elke keer verbaasd staan, soms heel confronterend maar eerlijk. Als je verrast wilt worden en je beter in je gevoel wilt zitten, raad ik haar zeker aan, zo lief eerlijk en zuiver.

Xxx Marley.




Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley met paragnost Sanne   Ervaring van Marley geplaatst op 22 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Mooi je e-mail consult. Het klopt mbt tot mijn verleden. Wauw. De toekomst zie jij positief. En het klopt hoe je mij omschreef en neem je levensles die je voor mij omschreef mee. Dankjewel Sanne.




Ervaring van M. met paragnost Sanne   Ervaring van M. met paragnost Sanne   Ervaring van M. geplaatst op 11 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Goeie avond Sanne, hartelijk dank vr het erg fijne,geruststellende boeiende gesprek van daarnet (10/01).Sorry vr het bruuske gesprekseinde. Warme groet.




Ervaring van Myriam met paragnost Sanne   Ervaring van Myriam met paragnost Sanne   Ervaring van Myriam geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel Sanne, voel me altijd zo bevoorrecht als ik je gesproken heb, zo,n zuiver medium en dankjewel voor de tips met de volle maan, ga dit doen en je hoort van me.
1000 sterren An.




Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An met paragnost Sanne   Ervaring van An geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, wat een feest om je weer te spreken, jij zet me altijd zo in m,n kracht terug. Snap niet hoe je doet maar nogmaals helemaal happy.

Xxx Lin.




Ervaring van Lin met paragnost Sanne   Ervaring van Lin met paragnost Sanne   Ervaring van Lin geplaatst op 6 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een mooie reading, was echt helemaal overdonderd door je, zoals jij de situatie omschreef, ben er nog stil van. Ook de mindere kanten zij je eerlijk tegen me, dat waardeer ik zeer. Nogmaals dank Sanne je bent een top medium xxxx.




Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita met paragnost Sanne   Ervaring van Rita geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, awesome reading

Gr.

Tuttebel .




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve mooie Sanne, je zij me 2 maanden geleden, let maar op lieve schat je gaat het oude jaar afsluiten met een mooi en positief gevoel, en je heb gelijk wauw schat dankjewel.
Wens jou ook een mooi 2020 toe, en ja ik blijf bij m,n gevoel ik heb goed geluisterd naar je xxx.




Ervaring van O met paragnost Sanne   Ervaring van O met paragnost Sanne   Ervaring van O geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne,

Via deze weg wil ik jou en jou naasten een heel mooi, gezond, vreugdevol en liefdevol nieuwjaar toewensen.

En je ENORM bedanken voor altijd je luisterend oor, je positiviteit, zelfs je enthousiasme. Je enorme toewijding om mensen te helpen. Je doet het uit een mooi hart.

Veel liefs, Karin.




Ervaring van Karin met paragnost Sanne   Ervaring van Karin met paragnost Sanne   Ervaring van Karin geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Beste Sanne,

Dat het witte licht ons moge beschermen.

Bedankt

Een zeer mooi, nieuw en vruchtbaar jaar toegewenst.

Marijke.




Ervaring van Marijke met paragnost Sanne   Ervaring van Marijke met paragnost Sanne   Ervaring van Marijke geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Hartelijk Dank Sanne voor de geruststelling lieverd,

.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je wel lieve Sanne, heel veel liefs van mij,
je bent een topper

Fijne avond,

R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 25 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, je bent een een schat. Zoals we tijdens het gesprek aangeven, een lekkerding, super bedankt lieverd, laat je volg week weten. Big hugs to you, fijn weekend, R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Prachtig en lieve vrouw, heel aangenaam om mee te praten en ook wat ze wist te vertellen, echt super consult gehad.

Dankjewel lieverd xxxxx
.




Ervaring van E met paragnost Sanne   Ervaring van E met paragnost Sanne   Ervaring van E geplaatst op 22 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Jeetje Sanne je had gelijk, dank je voor je mooie reading en advies. Werkelijk ongelofelijk xxxxx.




Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira met paragnost Sanne   Ervaring van Samira geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wouw, super bedankt voor de mooie fotoreading van daarnet, wat je zei over mij klop volledig, thanks sanne je bent top .




Ervaring van A. met paragnost Sanne   Ervaring van A. met paragnost Sanne   Ervaring van A. geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een toppertje, je zag direct wat er speelde en gaf rake antwoorden, dankjewel lieve Sanne weet nu wat ik moet doen.

Liefs Essie.




Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie met paragnost Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne, jij bent de beste voor mij, ongelooflijk hoe jij er recht op zat met alles wat ge mij voorspelde alles maar ook alles wat jij me voorspelde is allemaal uitgekomen zoals je me zei, voor mij ben je een toppertje, en zou zeggen doe zo verder, bijzonder iemand die het zo goed ziet voor mij als jij xxxxx




Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem met paragnost Sanne   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Thank you babe, erg benieuwd

Laat je weten en dank je wel voor je geduld en begrip, xxxxx




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 20 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een klasse vrouw, een toppertje 1e klas ben je. Laat je netjes uit praten en dan komt ze tot de kern. Wauw heb me lang niet zo goed gevoeld, een engel is het.
Voor mij de nummer 1 en duizend sterren waard.

Dikke xxx Jose




Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose met paragnost Sanne   Ervaring van Jose geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een enorme lieverd is zij. Soms bel ik haar voor advies, soms met een concrete vraag maar eigenlijk vaak voor haar luisterend oor. Ze is niet alleen een goed medium maar ook een hele fijne coach.




Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. met paragnost Sanne   Ervaring van D. geplaatst op 13 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Mams Sanne, je bent echt mn maatje, dank je wel

Ga proberen met mn pendel en ben erg benieuwd
Na mn vakantie en de groei, ben ook blij dat je de foto's nu eindelijk hebt ontvangen en gezien met wie je altijd praat en lacht, jij fleurt me op

Spreek je gauw

Gr.

Tuttebel R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een rust en liefde breng je, jou steun en je inzichten, voelen als een warme deken. Je bent een engel door jou geloof ik weer in mezelf.

Dag schat tot snel xxxx.




Ervaring van A met paragnost Sanne   Ervaring van A met paragnost Sanne   Ervaring van A geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, ik heb jou gister gesproken en je hebt gelijk gekregen, mijn vriend appte mij zondagavond zoals je zei. Ook wat het probleem was.
Wat jij ook duidelijk zag. Bedankt je bent een topper. Wilde het even met je delen.
Liefs .




Ervaring van Vanes met paragnost Sanne   Ervaring van Vanes met paragnost Sanne   Ervaring van Vanes geplaatst op 30 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  In een woord wauw, dank je voor het open en eerlijk gesprek, je advies volg ik zeker op, en de rust die ik nu heb ongelofelijk.

Een dankbare moeder xxxx.




Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S met paragnost Sanne   Ervaring van S geplaatst op 29 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Wat een topper ben jij, het ligt zoals het ligt en het komt zoals het komt, waren je woorden, en wat denk je ? Je zat er boven op want het is uitgekomen. Wilde ik je even laten weten, liefs gewenst vanuit de outback. xxx Aysa.




Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 24 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Lieve Sanne, met jouw fijne stem en prettige vooruitzichten stemde je dit vroege vogeltje zeer tevreden. Dank je Zeer. Veel liefs X.




Ervaring van Roodborstje met paragnost Sanne   Ervaring van Roodborstje met paragnost Sanne   Ervaring van Roodborstje geplaatst op 18 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met paragnost Sanne   Ervaring van Touria met paragnost Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R met paragnost Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Sanne
  Ervaring met paragnost Sanne
  Dankjewel lieverd, voelde me na ons gesprek zo opgelucht, en heb heerlijk rustig geslapen, je lieve stem en duidelijke antwoorden, gaven me zoveel inzichten in deze fase van mijn leven, wauw heb dit nog nooit meegemaakt. Als je het even niet meer weet Sanne is klasse xxxx

Namaste Ayse.




Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa met paragnost Sanne   Ervaring van Aysa geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Live-paragnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Live-paragnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-paragnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-paragnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden