Home Ervaringen Live Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Live-paragnost.net


  Live para-lijn met live paragnosten
Paswoord vergeten?
     
  Live hulplijn met live paragnosten. Hier krijgt u live hulp en advies van paragnosten .  
     
     
  Elke dag gratis uw live horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis live horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door live paragnosten Daghoroscoop  Stier door live paragnosten Daghoroscoop  Tweelingen door live paragnosten Daghoroscoop  Kreeft door live paragnosten Daghoroscoop  Leeuw door live paragnosten Daghoroscoop  Maagd door live paragnosten
Daghoroscoop  Weegschaal door live paragnosten Daghoroscoop  Schorpioen door live paragnosten Daghoroscoop  Boogschutter door live paragnosten Daghoroscoop  Steenbok door live paragnosten Daghoroscoop  Waterman door live paragnosten Daghoroscoop  Vissen door live paragnosten
 
Maak een GRATIS paragnost-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen paragnost Hope
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze paragnosten in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze paragnosten uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek paragnost?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per paragnost uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een paragnost en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek paragnost nalezen.

Alle ervaringen die je op live-paragnost.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze paragnosten uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze paragnosten hier te plaatsen.

     

  Kies een paragnost en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Dankjewel Hope.
Ik ben blij met wat je me hebt verteld en ik ga terug naar vertouwen.
SUUUPER dat je de mooie verbinding zag en kon bevestigen.
Liefs Monique.




Ervaring van Monique met paragnost Hope   Ervaring van Monique met paragnost Hope   Ervaring van Monique geplaatst op 30 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Dank je wel voor alle weerstand en blokkades die je hebt weggenomen in de situatie met R. en F. Ik ga nu rustig afwachten wat de komende maanden gaan brengen. Ik heb voor mezelf alles gedaan wat mogelijk was. Mocht de situatie veranderd zijn, dan laat ik je dat zeker weten.




Ervaring van S. met paragnost Hope   Ervaring van S. met paragnost Hope   Ervaring van S. geplaatst op 26 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Beste Hope, Je bent 1 van de weinige mediums die zo eerlijk antwoord geeft. Ik heb je nu een aantal keren gesproken en elke keer heb je mij goede adviezen gegeven op basis van je gevoel en je kaarten. Ook kun je de situatie goed omschrijven en komen je voorspellingen uit zoals je gezegd hebt. Ik waardeer je eerlijkheid enorm. Liefs, M.




Ervaring van Monique met paragnost Hope   Ervaring van Monique met paragnost Hope   Ervaring van Monique geplaatst op 20 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope,

Normaal gesproken plaats ik pas een getuigenis wanneer er voorspellingen uitgekomen zijn.
Maar jij hebt me van mijn sokken geblazen

Bedankt voor je voorspellingen, en ik laat hier zeker nog een berichtje achter wanneer ze uitgekomen zijn.

Veel liefs N.




Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N geplaatst op 18 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Een TOP consult.
Met je kaartlegging je haalde alles en echt alles uit de kaarten.
Elk detail wat in mijn leven speelde.
Ook de man de blonde man die je bij me zag. Zijn karakter en uiterlijk alles zag je.
Dank je voor je tips en mooi voorspellingen.

Een TOPPER.

Liefs Moon.




Ervaring van Moniue met paragnost Hope   Ervaring van Moniue met paragnost Hope   Ervaring van Moniue geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Heb lang moeten wachten om haar te pakken te krijgen , haar lijn was constant bezet nu weet ik waarom ze is gewoon een toppertje .
Ze wist me direct te vertellen wat er gaande was voelde de situatie zeer goed aan, maw ze was het wachten waard.Bedankt hope.




Ervaring van An met paragnost Hope   Ervaring van An met paragnost Hope   Ervaring van An geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope

Ik heb je al een paar gebeld maar jij bent echt echt Amazing GOED.

Mijn vriend de relatie en wat er speelde bij hem en onze relatie.
Jij was meteen SPOT ON. Je voelde direct wat er speelde. En wat er gaande was. Meteen kwam je tot de kern.

Ook je toekomstvoorspellingen, korte en lange termijn zijn altijd uitgekomen.

Dank je lieve Hope
Ook voor je fijne adviezen.

Liefs M. XXX.




Ervaring van M met paragnost Hope   Ervaring van M met paragnost Hope   Ervaring van M geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Wat een ervaring. Ik gaf mijn eigen gegevens en niet meer. Ze kreeg meteen een naam door, ik had nog niet eens een vraag gesteld. Erg bijzonder. Ze wist ook zulke rake en mooie dingen te vertellen over mijzelf en de persoon waar ik vragen over had. Ik ben nog steeds diep geraakt en onder de indruk. Hope, je bent een prachtige vrouw, en nog heel lief en behulpzaam echt een topper en aanrader. Voor jou ook hele fijne kerstdagen en een geweldig 2020 met veel liefde, gezondheid en geluk. Tot snel.




Ervaring van Anja met paragnost Hope   Ervaring van Anja met paragnost Hope   Ervaring van Anja geplaatst op 15 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Goed gesprek gehad met Hope ,zonder voorkennis wist ze precies wat er speelde, duidelijk en heldere inzichten gehad .nogmaals mijn dank.
Blij dat je terug bent Hope.

Liefs Sandra
.




Ervaring van Sandra met paragnost Hope   Ervaring van Sandra met paragnost Hope   Ervaring van Sandra geplaatst op 1 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hi Hope, Ik wil je bedanken voor jou steun, begrip , wijsheid , adviezen , en dat je er voor mijn bent. Je heb me ogen geopend dat ik dingen ook anders kan zien en dat ik niet altijd alles zo negatief zie wat onze relatie betreft. Ik kijk en denk nu veel meer positief , en dat komt door jou. Door jou is onze relatie veel beter geworden ik heb veel meer vertrouwen gekregen , en met ons gaat nu beter dan ooit. Ik bel je snel. liefs xx.




Ervaring van Anneke met paragnost Hope   Ervaring van Anneke met paragnost Hope   Ervaring van Anneke geplaatst op 9 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope, je bent een topper op deze lijn. Zonder iets te zeggen weet jij zoveel te vertellen over personen en alles klopt tot in de puntjes. Verleden, heden en toekomst je weet het allemaal. Ik heb veel tips van je gehad en ga mijn huis zeker reinigen. Ik ga je weer bellen. Lieve groet.




Ervaring van Faatje met paragnost Hope   Ervaring van Faatje met paragnost Hope   Ervaring van Faatje geplaatst op 3 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope, op aanraden jou voor het eerst gebeld. vorige week ik was wat sceptisch maar nu overtuigd. De details die jij mij verteld hebt zijn verbluffend dank voor je steun.
Liefs een grote Fan.




Ervaring van Suzan met paragnost Hope   Ervaring van Suzan met paragnost Hope   Ervaring van Suzan geplaatst op 23 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Fijn je na al die tijd zonet nog eens te kunnen spreken. ik neem spoedig terug contact met jou op. Een heel fijne dag.




Ervaring van Krista met paragnost Hope   Ervaring van Krista met paragnost Hope   Ervaring van Krista geplaatst op 22 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope
Ongelofelijk goed consult gehad. Ik moest je niks vertellen je zag mijn situatie zo goed. Het klopte ook wat je zei over mijn vriend, ik ga jou vaker contacteren
You are the best. Ik kijk heel erg uit nr jou.voorspelling ,maar daar twijfel.ik niet aan al de rest klopte als een bus .
You are the Best ben blij dat ik je op mediums.nl gevonden heb.

Lieve groet Anne.




Ervaring van Anne met paragnost Hope   Ervaring van Anne met paragnost Hope   Ervaring van Anne geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Liefste Hope,

Ik ben helemaal ontroerd door jou reading. Alles klopt tot in de kleinste puntjes. Ongelofelijk hoe jij de dingen in beelden zoals jezelf zegt voorbij ziet komen.

Je hebt me weer kracht gegeven. Je bent een fijn gevoelige vrouw met een zeer lief karakter. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Een echte kanjer. Ik ga je zeker adviseren bij mijn vrienden.

Ik bel je snel weer.




Ervaring van Colinda met paragnost Hope   Ervaring van Colinda met paragnost Hope   Ervaring van Colinda geplaatst op 6 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Heel veel dank voor de legging, u hebt alles volledig juist gezien. ik weet genoeg en ben heel goed geholpen.




Ervaring van Iemand met paragnost Hope   Ervaring van Iemand met paragnost Hope   Ervaring van Iemand geplaatst op 4 april 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Dank je wel voor de snelle babbel zojuist. Ik bel je in de loop van deze week of begin volgende week wel terug. benieuwd wat er nog allemaal op mijn pad komt. Een babbel met jou is altijd een beetje thuiskomen, jij bent een van de super madammen op deze lijn. ik stuur je heel veel licht en vele groetjes.




Ervaring van k met paragnost Hope   Ervaring van k met paragnost Hope   Ervaring van k geplaatst op 25 november 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Liefste Hope, bij deze wil ik je nog eens bedanken voor al de steun. Moed om er in te geloven om verder te gaan en je eerlijke antwoorden in mijn zeer donkere periode. Dikke Merci, C.




Ervaring van Christel met paragnost Hope   Ervaring van Christel met paragnost Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 20 augustus 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Paragnoste Hope, dank je wel. Je hebt me de nodige moed gegeven om weer door te gaan. Deze morgen vroeg uit de veren en weer volle moed aan het werk gegaan. Dank voor alle steun die ik aan je heb Hope.




Ervaring van Josje met paragnost Hope   Ervaring van Josje met paragnost Hope   Ervaring van Josje geplaatst op 15 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  ik viel helaas net weg. Bedankt voor het fijne gesprek. Ik vertrouw je op je woord en ik zal erin geloven en geduld hebben.




Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N met paragnost Hope   Ervaring van N geplaatst op 14 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Dank je wel voor het super fijne gesprek, dit was echt thuiskomen met alles wat me bezighoudt, je bent een supermadam, ik bel je zeker terug als er iets in de situatie veranderd !!!




Ervaring van krista met paragnost Hope   Ervaring van krista met paragnost Hope   Ervaring van krista geplaatst op 8 april 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Ik wilde je nog heel erg bedanken voor alle dingen die je me hebt gezegd. Als ik het mag geloven gaat dit een heel mooi jaar worden voor mij. En de situatie die je beschreef over een man klopte als een bus. Je bent een hele goede Hope! Ga zo door! Lieve groeten.




Ervaring van Chantal met paragnost Hope   Ervaring van Chantal met paragnost Hope   Ervaring van Chantal geplaatst op 25 maart 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope, een gelukkig, voorspoedig maar vooral gezond 2015. Bedankt voor je lieve consulten, ik heb er wat aan en ik blijf erin geloven. We blijven positief en geven de moed niet op.
Veel liefs, N.




Ervaring van N. met paragnost Hope   Ervaring van N. met paragnost Hope   Ervaring van N. geplaatst op 6 januari 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope , ik heb juist jou mailtje gelezen ... dank u wel voor de uitgebreide uitleg en de details die je gaf , het is duidelijk dat je er uw tijd voor genomen hebt echt fijn zo ! Ik vertrouw op uw woorden en wens je nogmaals een fijne nieuwe jaar

lieve grt




Ervaring van anoniem met paragnost Hope   Ervaring van anoniem met paragnost Hope   Ervaring van anoniem geplaatst op 31 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope is the best, happy 2015!




Ervaring van C met paragnost Hope   Ervaring van C met paragnost Hope   Ervaring van C geplaatst op 30 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope,
Bedankt, jij die me volgt op mijn lange tocht, jij die er steeds is als het eens minder gaat.
Dankjewel omdat je er bent voor me als ik je nodig heb, je loodst me door deze moeilijke periode .
Jij bent TOP evenals je readings.
C




Ervaring van Christel met paragnost Hope   Ervaring van Christel met paragnost Hope   Ervaring van Christel geplaatst op 17 december 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope,
Dank je voor er steeds voor mij te zijn.
mooie reading
tot hoors
Ch




Ervaring van Ch met paragnost Hope   Ervaring van Ch met paragnost Hope   Ervaring van Ch geplaatst op 18 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope , ik viel inččns weg wat spijtig ! je hebt zoveel kunnen zeggen op een korte tijd een heel goede beschrijving van de situatie en over die persoon waarvoor ik u belde , top ! Bedankt ik heb er nu meer vertrouwen in x




Ervaring van anoniem met paragnost Hope   Ervaring van anoniem met paragnost Hope   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope,

Bedankt voor het consult. Het voelde allemaal erg vertrouwd aan en ik heb opnieuw hoop in de goede afloop van dingen. Je voelt het goed aan. Ook de andere partij, kan ik zeker plaatsen! Ik ben je zeker weer! Lieve groetjes, L




Ervaring van Lies met paragnost Hope   Ervaring van Lies met paragnost Hope   Ervaring van Lies geplaatst op 11 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope,
Vandaag 30 mei heb ik je voor het eerst gesproken en een kort consult gehad. Nou ik kan alleen maar zeggen dat je je naam eer doet. Hoop dat heb ik weer gekregen en mijn twijfels die ik had over mijn relatie zijn voor nu weg. Dit gesprek met jou heeft mij zeker veel goeds gedaan. De toekomst heeft mooie verwachtingen voor mij en daar geloof ik in. Dankjewel voor jouw korte en krachtige energieke consult je hebt zoveel voorspeld en ik hoop je op een goed moment weer te kunnen spreken.

Groetjes van Lilian




Ervaring van Lilian met paragnost Hope   Ervaring van Lilian met paragnost Hope   Ervaring van Lilian geplaatst op 30 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope,ji bent gewoon een Superkanjer!!!xxx




Ervaring van de betrokken mama met paragnost Hope   Ervaring van de betrokken mama met paragnost Hope   Ervaring van de betrokken mama geplaatst op 8 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Lieve Hope, wou je nog eens dankje zeggen voor alles en tot mails.
Liefs Ch




Ervaring van Ch met paragnost Hope   Ervaring van Ch met paragnost Hope   Ervaring van Ch geplaatst op 9 april 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hope, ik wil je bedanken voor de lieve, opbeurende woordjes. Soms heb ik dat wel eens nodig. Ik kan mij wel vinden in wat je schrijft en er zijn toch al wat zaken uitgekomen. Je zegt het zoals het is, gewoon eerlijk en dat heb ik graag. Ik blijf geloven in een goede afloop en een nieuwe start maar eerst een beetje afstand houden en wat zorg dragen voor mezelf. Dikke knuffel




Ervaring van N. met paragnost Hope   Ervaring van N. met paragnost Hope   Ervaring van N. geplaatst op 18 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Hoi lieve Hope

Ik wou even laten weten dat de voorspelling van dat er een verhuizing voor mij in de kaarten lag is uitgekomen,ik krijg binnenkort de sleutel van me eigen huisje,alleen het andere op liefdesgebied laat wel lang op zich wachten,maar ik blijf geduld en vertrouwen er in houden

Liefs Evelien




Ervaring van evelien met paragnost Hope   Ervaring van evelien met paragnost Hope   Ervaring van evelien geplaatst op 9 februari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met paragnost Hope
  Ervaring met paragnost Hope
  Dank je wel hoor! Fijne consulente, lekker kletsen en adviezen




Ervaring van Kriszta met paragnost Hope   Ervaring van Kriszta met paragnost Hope   Ervaring van Kriszta geplaatst op 8 januari 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  



 

Ervaring over onze paragnosten plaatsen

Home

Live-paragnost.net - ervaring schrijven over paragnost
 
  Kies een paragnost Kies een paragnost:  
  Waardering overparagnost Waardering:          
  Naam voor Live-paragnost.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Live-paragnost.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met paragnost Uw ervaring:  
  Code paragnost Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Live-paragnost.net.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Paragnost worden